Σχετικά με εμάς

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εκτός από μερικά επαγγέλματα, προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε είδους καλλιγραφική γραμματοσειρά στην επαγγελματική σας κάρτα
Είναι δύσκολη στην ανάγνωση και δεν αποστηθίζετε εύκολα. Οι επαγγελματικές κάρτες είναι ένας χρήσιμος τρόπος προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Αν το κάνετε σωστά μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να σας θυμούνται αλλά και να σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές σας.Σχεδιάστε την επαγγελματική σας κάρτα σύμφωνα με το κοινό που απευθύνεστε.Αποφύγετε να τα γράψετε όλα κεφαλαία στην επαγγελματική κάρτα σας.

Όλα κεφαλαία γράμματα είναι δύσκολα στην ανάγνωση.Προσέξτε τις κάρτες όσο περισσότερο μπορείτε. Προσπαθήστε να μην δίνετε κάρτες που είναι ταλαιπωρημένες. Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας είναι μια ατομική επιχείρηση, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τίτλους όπως «τεχνικός πωλήσεων» αντί του τίτλου «ιδιοκτήτης» ή «πρόεδρος». Ο τίτλος για παράδειγμα «τεχνικός πωλήσεων» δεν είναι κακός εξάλλου όλοι μας κάνουμε πωλήσεις και θα δώσει την εντύπωση ότι εργάζεστε για μια μεγαλύτερη εταιρία.

Ποσότητα.
Τυπώστε μόνο τις κάρτες που χρειάζεστε και όχι παραπάνω. Ειδικά αν είναι κάτι που κάνετε πρώτη φορά. Μην σας ενθουσιάζει μια καλύτερη τιμή στα περισσότερα τεμάχια. Συχνά αλλάζουμε τηλέφωνα, διευθύνσεις, λογότυπα ή ακόμα και ειδικότητα. Θα ήταν πολύ άσχημο να δώσετε μια επαγγελματική κάρτα με σβησμένο τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο.
Γι αυτό θυμηθείτε: Τυπώστε μόνο αυτές που χρειάζεστε.Αφήστε μια επαγγελματική σας κάρτα όπου μπορείτε.

Φροντίστε να αφήσετε μια επαγγελματική κάρτα σας σε κάθε συναλλαγή σας. Ζητήστε μια επαγγελματική κάρτα κάθε φορά που δίνετε την δική σας. 
Όταν σας δίνουν μια επαγγελματική κάρτα μην την βάλετε απευθείας στο πορτοφόλι σας. Κάντε το άτομο που σας την έδωσε να αισθανθεί σημαντικός εξετάζοντας την  κάρτα του για μερικά δευτερόλεπτα.Πληροφορίες.

Θυμηθείτε ότι η επαγγελματική σας κάρτα δεν είναι μπροσούρα ή flyer. 
Πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. 
Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, Ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση, Ένα το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου fax και το κινητό σας.

Ο σχεδιασμός της κάρτα σας είναι μια εικόνα σας.
Η κάρτα σας είναι μια αναπαράσταση του ΕΣΕΙΣ. 

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Επαφή

Easy Life Card
Θεσσαλονίκη

6984107299
6944012874

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode